Casa a Albons

 

Resum

Referència:
10252
Població:
Albons
Preu:
650.000 €
Tipus d'immueble:
Cases Rústiques
Estat:
VENDA
Superfície construïda:
217 m2
Habitacions:
2
Banys:
4
Qualificació energètica:
 

Descripció de la propietat

CEIGRUP TORRENT API. Elegant casa en venda a Albons, datada l'any 1800, totalment reformada i rehabilitada, situada al centre d'aquesta petita i meravellosa població del Baix Empordà (Girona).

En la seva planta baixa se situa una zona d'estar oberta a un pati, on trobes un porxo amb típica volta catalana així com paviment recuperat de maó manual col·locat en espiga, que dóna pas a l'pati-jardí, amb barbacoa feta a mida, i on destaca una antiga pedra de molí que fa referència a el nom del carrer on està ubicada aquesta casa. Es completa la distribució d'aquesta planta baixa amb una habitació tipus suite amb bany incorporat com a visitant.

Per una escala interior oberta, accedeixes a la planta primera, un espai diàfan que inclou una llar de foc, i que conté el saló-menjador-cuina amb una sortida a un porxo amb arcades que aporten personalitat a tota la propietat. La cuina, situada en aquesta mateixa planta, actua com a tancament de les peces de servei, el safareig-rebost i un lavabo.

La planta superior sota una coberta inclinada de bigues de fusta i maó acull la suite principal -comunicada amb una terrassa orientada a oest, on gaudeixes d'unes magnífiques vistes a l'Empordà-, un vestidor i dos banys independents.

L'habitatge s'ha rehabilitat seguint criteris de sostenibilitat: cobertes aïllades tèrmicament, finestres i balconeres noves amb trencament de pont tèrmic i doble vidre baix emissiu, i il·luminació amb tecnologia LED.

Aquesta casa en venda en venda disposa d'un total de 204 m2 construïts, incloent els porxos de planta baixa i planta primera, i 25 m2 de pati.

Característiques

  • Aire condicionat
  • Terrassa

Mapa

Sol·licitar més informació:

 
condicions de privacitat