Casa antiga al centre de Pals

Poble 

Resum

Referència:
1665
Població:
Pals
Zona:
Poble
Preu anterior:
400.000 €
Preu:
350.000 €
Tipus d'immueble:
Casa
Estat:
VENDA
Superfície construïda:
223 m2
Superfície terreny:
74 m2
Habitacions:
3
Banys:
3
Qualificació energètica:
 

Descripció de la propietat

CEIGRUP TORRENT API. Pals és un municipi amb un valuós patrimoni històric. Passejant pel recinte emmurallat, sentireu la màgia de les pedres, pràcticament inalterades pel pas del temps. Trobareu combinats, en perfecta harmonia, l'estil romànic, el gòtic i el barroc. Podreu admirar els delicats treballs dels antics mestres picapedrers i ferrers en els relleus i arabescos, en les reixes forjades i perforades al foc ... no importa si ja coneixeu el poble, ja que com deia l'amic Pla: ... Pals no mereix una visita sinó cent visites. En cadascuna d'elles, descobrireu un racó on s'amaguen detalls sorprenents.

No obstant això Pals no és només un recinte emmurallat; trobareu també un interessant conjunt de masies disperses, algunes fortificades, entre les quals destaquen: el Mas Roig, la Torre Pedrissa, el Cap dels Anyells, el Mas Tafurer, conegut com Molí de Pals, al Mas Gelabert, el Mas Jofre o Can Pou de ses Garites. També hi trobareu la Torre Mora que des del s. XV, ha estat testimoni de l'anar i venir de la gent de mar, avui envoltada d'una zona boscosa equipada amb taules i bancs d'ús públic ideal per picnics i jocs infantils ..

Quan parlem de Pals, no podem oblidar l'arròs, imprescindible a la cuina i molt present en el paisatge. Els camps d'arròs ser converteixen en miralls de primavera quan el paisatge enlluerna per la seva llum i colorit mostrant la seva màxima bellesa. Els camins discorren entre els camps i ofereixen al visitant la possibilitat de fer excursions a peu o amb bicicleta. Els més agosarats, no poden eludir la pujada al massís de Quermany, altar del nostre singular paisatge. Trobarem les Mines d'en Bofill que ofereixen aire fresc al caminant, innombrables pedreres d'època romana i, des de dalt, podrem gaudir de les més belles vistes al Empordanet (les Gavarres, els Pirineus i, com no, la platja i les Illes Medes). La Platja de Pals, àmplia i sorrenca, convida a nedar, a practicar esports nàutics, a jugar o simplement deixar-se portar pel vaivé de les ones i descansar.

Ara pot formar part d'aquest fantàstic poble. Posis en contacte amb nosaltres per visitar aquesta autèntica casa de poble.

Característiques

  • Calefacció
  • Habitació Suite

Mapa

Tour Virtual

Vídeo

Sol·licitar més informació:

 
condicions de privacitat